Recenze

Elyar Fox - Recenze

1. dubna 2014 v 13:00 | Annie...♥
Elyar fox My Sweetie covers Say Something♥
Ahoj všem! Doufám, že se máte hezky. Dnes to nebude recenze na věc, značku, knihu nebo tak něco, ale napíšu vám svůj názor na úžasného zpěváka Elyara Foxe. Na tohoto zpěváka jsem narazila čistě náhodou. Hledala jsem na netu nějaké nové písničky a koukla jsem se na mou oblíbenou skupinu The Vamps a při videu mi tam vyjela reklama na Elyara. Bylo to celkem nedávno, ale hned po první písničce jsem si ho zamilovala! Navíc sám natáčí na YT a vloguje!:)

Hvězdy nám nepřáli, John Green - Recenze

25. února 2014 v 18:18 | Annie...♥

Ahoj, všechny vás vítám u dalšího úterního článku! Pravidelní čtenáři už ví, že v úterý jsou recenze. Dnes tu přibude první recenze na knihu! Já jsem si tu knihu půjčila z knihovny a byla úplně skvělá!:) Přečetla jsem ji celou a byla krásná a smutná. Upřímně, nemám moc ráda knihy a příběhy s tím klasickým americkým 'happyendem'. Vlastně 'happyendy' moc nemusím, nemám je ráda. Život není procházka růžovým sadem, tak proč to cpát do knih. Z toho jste asi možná vydedukovali, že tato kniha neskončí 'happyendem'. Kniha se jmenuje 'Hvězdy nám nepřáli'.

Produkt: Kniha
Autor: John Green
Název: Hvězdy nám nepřáli
Cena: (?) 200-300 /nevím/

Star Nature - Recenze

4. února 2014 v 14:09 | Annie...♥
Ahoj všem! Vítám Vás u další recenze! Dnes tu bude recenze na mou nejoblíbenější voňavku na světě! Mám s ní spojitost, neptejte se proč!:D Kamarádky už jsem zvyklé, že tak voním a zkrátka já a ta voňavka patříme k sobě!:) Doufám, že se Vám recenze bude líbit a těším se u další.

Produkt: Voňavka
Značka: -neznámá-
Název prouktu: STAR nature
Cena: -neznámá-

Alverde značka - Recenze

28. ledna 2014 v 19:46 | Annie...♥

Ahoj všem! Zase jsem nestihla nafotit fotky, protože tohle úterý je vážně plný a nemám vůbec čas, takže tu dnes bude recenze na přírodní značku, kterou mám strašně moc ráda!:) Je to značka alverde. Doufám, že se Vám bude recenze líbit a že si ji rádi přečtete!

Produkt: -
Firma: Alverde
Název produktu: -
Cena: -

Yves Rocher mascara volume déployé - Recenze

14. ledna 2014 v 15:00 | Annie...♥

Ahoj všem! Vítám vás u další recenze! Opět na řasenku:D Příště už řasenka nebude, slibuju. No, nebudu se tu zbytečně vykecávat, jen chci říct, že fotky jsem fotila já sama a nechci abyste je kopírovali! Děkuju, za pochopení:) A teď už pojďme k té slibované recenzi.

Produkt: Řasenka
Firma: YVES ROCHER
Název produktu: Mascara Volume Déployé
Cena (u nás): ???

Miss sporty řasenka / Miss sporty mascara - Recenze

18. prosince 2013 v 9:30 | Annie...♥

Ahoj, všechny Vás vítám po celkem dlouhé době u nového článku. Předem se chci omluvit, že jsem nebyla aktivní, ale články už mám naplánované a jsem zas aktivní! Bohužel myslím, že giveaway nebude, protože zkrátka ještě nikdo neudělal, to co jsem psala v minulém článku, což je podle mě škoda. No, ale teď k tématu. Hodně jste si psali, abych napsala recenzi na řasenku, kterou jsem si koupila cca. před měsícem. Takže tady je :)

Produkt: Řasenka
Firma: Miss Sporty
Název produktu: PUMP UP Booster 24h
Cena (u nás): 80-110 Kč,-

Essence Blushes/Essence tvářenky - Recenze

19. listopadu 2013 v 15:59 | Annie-Anny
Vítám Vás u dnešního článku, který bude o tvářenkách značky essence. Essence vyrábí mnoho tvářenek, různé kolekce, limitované edice, pěnové tvářenky a další... V tomhle článku bych se na (skoro) všechny tvářenky essence vrhla!:) Doufám, že se Vám bude článek líbit a že vám třeba nějakou tvářenku doporučím. Pokud už máte nějakou tvářenku (jak essence, tak jinou), tak mi určitě napište do komentářů, jak jste s ní spokojeni a jak funguje, prostě takové informace, pokud budete chtít.
P.S. Ještě bych Vám chtěla napsat, takhle na úvod, že essence dělá každý čtvrt rok výprodej v Praze. Nejbližží je 7.-8.12. Já jsem se tam chtěla jít, ale nakonec nepůjdu, pokud budete chtít nějaké další informace, napište mi buď dole do komentářů, nebo na e-mail nebo na jiné internetové stránky, které dávám vždy dole, na konec článku!:) Více v celých článcích!

Rocket Volume Express mascara-Recenze

30. října 2013 v 15:11 | Annie-Anny

Vítám Vás u dnešního článku, který bude první recenze! Tento produkt je teď v České Republice hodně oblíbený a myslím, že ho zná skoro každý. Doufám, že se Vám bude článek líbit a že si z toho třeba něco odnesete, nebo si koupíte právě tuto skvělou řasenku!:)

Produkt: Řasenka
Firma: Maybelline NEW YORK
Název produktu: Rocket Volume Express
Cena (u nás): 120-299,-Kč
 
 

Reklama
Jsem ve fanclubech:


Copyright © 2014/2015 | BeautyByAnnie | BeautyBlog
Flag Counter